‼️‼️‼️‼️УВАГА‼️‼️‼️‼️‼️
‼️ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ‼️

🔊До уваги студентів 2⃣, 3⃣ та 4⃣ курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб!

☝️Якщо ви відноситесь до зазначених нижче пільгових категорій:

Категорія 1. Діти (особи з їх числа у віці до 23 років) загиблих (померлих) осіб, зазначених у статті 10-1 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Категорія 2. Особи, визнані учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Категорія 3. Діти (особи з їх числа у віці до 23 років) учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

Категорія 4. Особи, які проживають на (перемістилися з) тимчасово окупованій російською федерацією території України в умовах воєнного стану, на території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) на території територіальних громад, що станом на 15 жовтня 2022 року включені до переліку, затвердженого Мінреінтеграції.

⏳До 14.00 15.10.2022 необхідно заповнити google форму https://docs.google.com/forms/d/14JAsEx5ykZdV4gpsPYYNQIdgaplYUWHHEjQ5hM_3l_Q/edit, додавши до неї документи, що підтверджують пільгову категорію!

ПЕРЕЛІК територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні) станом на 10 вересня 2022 року.pdf – Google Диск

📌 Для отримання довідки з місця реєстрації можна скористатися застосунком “Дія” https://diia.gov.ua/services/vityag-z-reyestru-teritorialnoyi-gromadi