Увага! Реєстрація на магістерський тест навчальної компетентності МТНК!

Реєстрація на магістерський магістерський тест навчальної компетенції (МТНК) відбуватиметься з 27 червня до 18:00 18 липня 2022 року включно відповідно до листа МОН № 1/5837-22 від 01 червня 2022 року

Вступникам бажаючим вступати на магістратуру необхідно заповнити форму-анкету за посиланням форма-анкета https://forms.gle/pBrfgktNNJe32SsPA факультет МіМ та додати до неї скан-копії необхідних документів:

  • форма-анкета;
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які закінчили навчання);
  • фотокартка для документів
  • медична довідка № 086-З/о (у разі необхідності створення особливих умов);
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (для осіб, персональні дані яких не вносять до Єдиної державної бази с питань освіти).

Випускникам ХНЕУ імені Семена Кузнеця, які отримують диплом бакалавра в 2022 році та мають бажання вступати до магістратури необхідно заповнити форму-анкету за посиланням форма-анкета https://forms.gle/HYDK9b4PQ4qwzcjA6

та додати до неї скан-копії необхідних документів.

У випадку виникнення питань звертатися за телефоном

+38098-284-33-75

hneudekmim@gmail.com 

Випускникам інших навчальних закладів або випускники ХНЕУ ім. С.Кузнеця минулих років, які бажають вступати до магістратури до ХНЕУ ім. С.Кузнеця в 2022 році необхідно заповнити форму-анкету та додати до неї скан-копії необхідних документів перерахованих вище:

форма-анкета https://forms.gle/HYDK9b4PQ4qwzcjA6 ХНЕУ ім. С.Кузнеця

 pk@hneu.edu.ua Осикова Інна Леонідівна.

Телефон для консультацій: 096 0791834

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення, створить запит на формування екзаменаційного листа, сформує та роздрукує екзаменаційний лист.

У разі успішної реєстрації учасникові буде надіслано скановану копію екзаменаційного листа на електронну адресу, зазначену в формі-анкеті для перевірки даних та місця проходження МКТ та МТНК. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку Ви виявите помилки, зверніться до приймальної комісії.